top of page

NYHETER

 

Strømmekonsert fra Riksscenen med Spring du fela

Det blir plateslippkonsert for Spring du fela likevel, den samme datoen vi opprinnelige skulle ha konsert på Riksscenen. Torsdag 23.april kl 20.30 spiller vi for tom sal på Riksscenen, men forhåpentligvis for noen publikummere foran skjermer der hjemme! Camilla Granlien, Jo Skaansar, Olav Christer Rossebø og jeg skal være klare med de nye låtene våre, det skal bli så stas å spille sammen med noen igjen!

Bildet er tatt av Ingvil Skeie Ljones, og er fra forrige gang vi hadde plateslipp på Riksscenen, november 2015. Jeg skal også spille et par låter fra Ein skyttel full av song helt solo på Folkemusikk-Norge Rundt med Tuva og Asgaut torsdag 9.april. Det blir en helkveld, og en eller anna gang mellom 17 og 22 er jeg med. To turer til Riksscenen på kort tid blir bra, men håper det blir flere folk der neste gang!


Resten av turnéen vi egentlig skulle ha, veit vi ikke helt når blir enda. Stedene vi skulle spille må, få lov til å finne ut av framtida før vi setter datoer. Men vi skal ut på en forsinka slippkonsertturné!

Comments


bottom of page