top of page

NYHETER

 

En vinter med skolekonserter

2020 starta med fem uker ute på barneskoler i Norge, med to ulike produksjoner i Den kulturelle skolesekken. Det er stor stas å få spille for så mange, og særlig når vi har fått lage to helt akustiske konserter, der vi kommer tett på elevene. Annlaug Børsheim og jeg har besøkt skoler i Møre og Romsdal, med "Tenk om eg var ein tanke". Annlaug har tonesatt Per Olav Kaldestad sine nydelige dikt fra "Når morgonfrosken syng", og Når himmelen har mykje å fortelja er en av låtene elevene er med på.

Camilla Granlien og jeg har fått reise rundt i gamle Oppland, i Nord-Gudbrandsdal og Valdres. Og er imponert over hvor bra vi er tatt i mot av skolene. Vi reiser rundt med forestillinga "Spring du fela", der vi forteller om noen av våre folkemusikkhelter og spiller låter lagd til disse felespillerne, fortellerne og sangerne.

2.mars skal jeg ut igjen, denne gangen til Vestland sør, sammen med mine gode Morgonfrosk-kollega.

bottom of page