top of page

NYHETER

 

Konsert med Camilla Granlien på Maihaugen

Camilla Granlien, en av Norges beste folkesangere - og min favortittformidler, arrangerer tre konserter i Garmokirka på Maihaugen i sommer. Jeg skal få være med på den første konserten, og Annar By og Kristin Sevaldsen skal spile på de to andre.

Tirsdag 25.juni skal jeg altså få spille på Maihaugen, to dager etter at Camilla og jeg har spilt ei ny plate, så kanskje vi skal spille noe derfra?

Foto: Ingvil Skeie Ljones

Velkommen til konsert med folkesanger Camilla Granlien og felespiller Mari Skeie Ljones!

Denne sommeren invitererer Camilla Granlien med seg tre musikalske kollegaer til duokonserter i Garmo stavkirke på Maihaugen. Først ut er Mari Skeie Ljones fra Jørstadmoen. Mari bor i Oslo hvor hun jobber som felelærer og frilans musiker. Mari og Camilla har jobbet sammen i mange år, med nyskrevne tekster og musikk, folkemusikk fra Lillehammer og Gausdal med gruppa Svartevja, og med Prøysen-tekster. I 2016 mottok de også Anders Sandvigs museumspris!

bottom of page