top of page

NYHETER

 

Oslosamlinga 15.-16.mars

Snart er det klart for årets hyggeligste døgn: Oslosamlinga! Kurset starta som ei helgesamling for folkemusikkelevene i Oslo kulturskole i 2005, og har nå blitt til et årlig kurs med overnatting. Fra i fjor ble også Barnelaget i Oslo med, og det blir undervisning i vokal, fele og dans. Foreldrene som er med pleier også å få et lite kurs, og på kvelden blir det buskspel og dans for alle.

Unge folkemusikere i Oslo, foto: Thor Hauknes

Her er teksten fra reklamen, som dere også kan finne her: https://www.facebook.com/events/1344029989141375/ UFO arrangerer Oslo-samlinga 2019 på Lillomarka kapell. Samlinga er open for barn og unge mellom 8 og 18 år, og som har spelt fele, sunge eller dansa folkedans i minimum 2 år. Det blir ein kombinasjon av gruppe- og fellesundervisning, innan fele, vokal og dans. Instruktører blir: Mari Skeie Ljones, Mats Johansson og Olaug Furusæter (fele). Bjørn Sigurd Glorvigen (vokal), Andrea Herner (dans) og Levina Storåkern (fele og dans). Deltakarpris: Medlemmer i UFO, barnelaget i Oslo eller andre lokallag av FolkOrg og Noregs Ungdomslag: kr 400, alt inkludert (undervisning, mat, overnatting og transport frå Oslo S.) Andre: kr 600, alt inkludert. Felles avreise frå Oslo S, med oppmøte fredag kl. 15.30. Betaling for samlinga skjer ved påmelding på følgjande lenke: https://www.deltager.no/oslosamlinga2019 Her kan de også lese meir om samlinga.Påmeldingsfristen er 27.02. Velkommen!

bottom of page