top of page

NYHETER

 

Sesongstart for UFO

Torsdag 24.januar har Unge Folkemusikere i Oslo (UFO) årets første øving! UFO er et samspilltilbud for unge felespillere og sangere, med lærerne Mats Johansson, Bjørn Sigurd Glorvigen, Øyonn Groven Myhren og meg. Vi er en del av Laget for folkemusikk, og samarbeider blant anna med danserne i Barnelaget i Oslo i løpet av året.

Et av årets høydepunkt kommer kjapt, for vi skal spille inn Folkepedia-filmer i februar. Der skal vi få spille/synge musikk fra Akershus og Oslo, i danseinstruksjonsfilmer med barn og unge fra Osloområdet.

Resten av øvingene til UFO er 14.feb, 21.mars, 4.april, 25.april, 23.mai og 13.juni. Og den artigste helga blir Oslosamlinga på Lillomarkskapellet 15. og 16.mars.

Sjekk ut facebooksida til UFO, og ta kontakt om du veit om noen som vil bli med! Du må kunne spille fele såpass at du kan spille med på enkle slåtter, eller ha sunget en del.

Skriv en e-post til ungefolkemusikere@gmail.com om du vil bli med! Vi øver på Marienlyst skole kl 17.30-18.30 ca hver tredje torsdag.

Alle foto: Thor Hauknes (tatt på en UFO-øving høsten 2018)

bottom of page