top of page

NYHETER

 

Plate og konsert med Oslo Ess


Foto: Tvangsnytt.no

Oslo Ess har feira førjulstida på Rockefeller i åtte år, og konsertene deres den 20.desember var utsolgt igjen. Jeg fikk være med på den akustiske konserten samt på en låt på den elektriske konserten. Oslo Ess ga et veldig bra show, og publikum ga bra tilbake, så det var en artig kveld! Tvangsnytt og punkrockfoto tok noen fine bilder, sjekk ut flere på sida deres!

Foto: punkrockfoto.no, av Oslo Ess og Dia Psalma

Foto: tvangsnytt.no

Livealbumet Det blir bedre når det kommer folk, tatt opp på konsert på Glenghuset i Sarpsborg, kom ut dagen etter konserten, og Musikknyheter var kjappe til å gi plata 9 av 10: "Det blir bra når det kommer folk er en deilig langefinger full av sjangeranarki mot publikumsforventningene man utvilsomt har til et av Norges beste liveband. Det er så bra, så annerledes bra, og så innmari gøy å høre på! "

Foto: Paal Audestad

bottom of page