top of page

NYHETER

 

Riddaren og jomfrua: video ute!


Gjør meg en stor tjeneste, og se videoen til "Riddaren og jomfrua"! Vi i Svartevja er veldig stolte av den!. Hele albumet er ute 15.november. Regi/foto/redigering: Sveinung Skeie Ljones. Assistent: Ingvil Skeie Ljones. Lys: Johannes Selvaag. Riddaren og jomfrua er fra albumet Svartevja som slippes 15.november 2018 på Ta:lik Records. "Riddaren og jomfrua" har vi fra Ole-Hermod Henriksen, som har sangen etter Synnøve Sveen (1910–1982) og Karne Solvang (1902–1985), de to sang og dansa den da de gikk på Engjom skule. Videoen er spilt inn i ved Svartevja på Fåberg oktober 2018. Takk til alle naboer! Albumet er spilt inn i Reealbeats studio på Lillehammer juni 2018, med Fridtjof Lindeman som tekniker og Synnøve Bjørset som produsent.

bottom of page