top of page

NYHETER

 

Plateslippturné med Svartevja

Svartevja er stolte av å presentere plateslippturnéen vår! Vi skal spille der musikken vår har blitt spilt før; i prestegarder, i ei bystue, i ei rosemalt stue og på en storgard. Også skal vi ta oss en liten svipptur til Riksscenen i Oslo og Kunstmuseet på Lillehammer. Vi håper vi ser mange på den veldig lokale turnéen vår! Vi har fått med oss noen bra gjesteartister, blant anna nyoppstarta Lillehammer juniorspelemannslag og felespiller Oda Berg Holen fra Lillehammer.

18.nov kl 18.00: Østre Gausdal prestegård. Gjestartistar: Anna Bredli og Tuva Asplin 19.nov kl 19.00: Øyer prestegård 20.nov kl 19.00: Lundgård, Onsumv 5, Fåberg. Gjesteartist: Oda Berg Holen 21.nov kl 19.00: Jernbanegata 16, Lillehammer. Gjesteartister: Lillehammer juniorspelemannslag 22.nov kl 11.30: Lillehammer kunstmuseum (minikonsert) 22.nov kl 20.30: Riksscenen, Oslo 23.nov kl 19.00: Systuen, Nordbygdsv 5, Øvre Svatsum. Gjesteartist: Ola Fjeldet cc 200 kr, gratis for barn. Forhåndsbestilling av billetter til konsert og cd: svartevja@gmail.com

bottom of page