top of page

NYHETER

 

"Je ska tala": premiere høsten 2018

Til høsten skal jeg få være med Skøyerstaten Teater sin forestilling "Je ska tala"! Premieren er på Riksscenen i september, og på hjemmesida til Skøyerstaten sier de dette om forestillinga: "Je ska tala om for deg..." siterer Dagfinn Grønoset i sin biografi om taterhøvdingen Milla. Hun var en kjent skikkelse i miljøet og er i dag et symbol på taternes frihet og stolthet. Skøyerstaten Teater setter opp en forestilling om de reisendes historie og kultur sett med nåtidens øyne. Med oss i prosjektet har vi regissør Øyvind Osmo Eriksen, arrangør Jovan Pavlovic og et knippe engasjerte skuespillere og musikere som til sammen skal lage en autentisk, musikalsk og fargerik forestilling om taternes kulturarv. Prosjektet ledes av Sara Wilhelmsen, som selv er av folket.

Jeg starta oppkjøringa i påska, og leste boka til Dagfinn Grønoset:

bottom of page