top of page

NYHETER

 

Tyske og norske anmeldelser

Det har kommet to nye anmeldelser av So Is My Love. Én tysk anmeldelse, som gjennom google translate ikke gir så mye meining, men som de som kan språket forhåpentligvis får litt mer ut av. Det ser i alle fall ut til at de liker plata!

Også har musikkbloggeren Tor Hammerø hørt på Ensemble 96, og skriver:

"Koret spør retorisk om korlitteraturen kan gi oss nye perspektiver på kjærligheten. Om den kan fortelle oss om hvordan vi ser dem vi elsker? Om den kan vise oss nyanser vi ikke har sett tidligere? De svarer sjøl: de tror det. Og basert på mange runder sammen med «So Is My Love» så er jeg mer enn tilbøyelig til å være enig med dem!

Dette er nemlig så vakkert, så storslått, så inderlig at det hjertet som ikke blir berørt av dette vil ha store problemer med å bli berørt av noe som helst. Felespiller Mari Skeie Ljones krydrer med sitt folkemusikkaktige bumerke flere av spora og Nina T. Karlsen får frem dybden, dynamikken og særpreget til Ensemble 96 på et framifrå vis.

Er det noen der ute som er ute etter musikk som kan få den store ro til å senke seg i dagene som kommer - og seinere også for den sakens skyld - så er Ensemble 96 og «So Is My Love» definitivt et sted å gå til."

bottom of page