top of page

NYHETER

 

Spring du fela for videregående skole

Neste uke skal Camilla Granlien og jeg ut til videregående skoler i Oppland med Spring du fela! Vi ska ut på veien med noen av låtene og historiene fra utgivelsen fra 2015, men så har vi også noen nye tekster og låter. Ruth Lillegraven har skrevet til Per Staup og sønnen Vetle-Per, Gaute M. Sortland til Hans Spelemann (Bræin), Jonas Elg og Sorenskriver Møinichen og Torbjørn Ljones til Tårnpetter. Denne gangen blir det altså historier fra Lillehammer og omegn, også tar vi en liten tur til Ulvik.

Ingrid Rusten i Holbøsalen

Skuespiller Ingrid Rusten fra Lillehammer, som er ansatt på Rogaland teater, har vært med og lagd konserten - og vi har jobba sammen i Holbøsalen i Kulturhuset Banken i tre dager. Uvurdelig hjelp å få, vi skulle gjerne hatt ho med på alle øvinger!

Bilde av Vetle-Per fra jubileumsboka til Hardanger spelemannslag, som er å finne på nasjonalbiblioteket sine sider.

bottom of page