top of page

NYHETER

 

Falturiltufest

5. november skal Morgonfrosken få åpne festivalen Falturiltu sammen med festivalforfatteren Per Olav Kaldestad! Og trioen blir kraftig utvida, vi har fått med oss Kåre Opheim, Linn Frøkedal, to barnekor og dansere fra Stord kulturskole. Det skal bli veldig artig, og vi håper det kommer masse folk i salen!

Dette skriver Falturiltu på hjemmesidene sine: "Opplev festivalforfattar Per Olav Kaldestad med bandet Morgonfrosken, barnekoret Levande lys, Aspane og dansarar frå Stord kulturskule i ei skikkeleg festframsyning! Her blir det og presentasjon av vinnaren av Sunnhordlandslåten 2017!

Billett finn du her!

For den spretne, nyfikne og undrande Morgonfrosken er ingen tema for store eller for små. Universet, einsemd og kjærleik går hand i hand med vêr og vind, fugl og frosk. Musikken er ei fin blanding av norsk folkemusikk, viser og pop, og tekstane er henta frå boka Når Morgonfrosken syng av Per Olav Kaldestad.

Med den eminente folkemusikaren Annlaug Børsheim i spissen har trioen Morgonfrosken spelt ei rekke konsertar dei siste åra, mellom anna på Førdefestivalen, på Bajazz i Bergen og Badnajazzen på Voss. Hausten 2016 kom den fyrste plata til Morgonfrosken, med namnet «Og fjøla blei ein seglbåt og tanken blei ein vind». Den hausta mange godord frå både store og små tilhøyrarar.

Morgonfrosken: Annlaug Børsheim – vokal, gitar, fele Ingemund Askeland – banjo, klarinett, munnspel Mari Skeie Ljones – fele og hardingfele Linn Frøkedal – tangentar, bass og gitar Kåre Opheim – trommer"

Andre som kommer på festivalen er Maria Parr, Stin Torleiv Bjella, Aina Basso, Ruth Lillegraven, Tove Bakke og mange fler. Finn hele programmet her.

Foto: Ingerid Jordal.

bottom of page