top of page

NYHETER

 

Vandrekonsert på Nasjonalgalleriet

Nasjonalmuseet og Oslo Early inviterer til vandrekonsert i Nasjonalgalleriet med kammerkoret Ensemble 96. Vandringen starter med den vakre klangen i inngangspartiets trapper, til Langaard-salen før vi ender tilbake i trappehallen til toner av blant andre T. Tallis, H. Purcell, C. Monteverdi og Martin Ødegaard. Underveis vil kunsthistoriker Frithjof Bringager knytte musikken til kunsten i salene med renessanse- og barokkmalerier. Du får oppleve jordisk og himmelsk kjærlighet slik det skildres av malere som El Greco, Tizian og Rubens. Medvirkende: Ensemble 96 Nina T. Karlsen, dirigent Jadran Duncumb, lutt Mari Skeie Ljones, fele Frithjof Bringager, kunsthistoriker Konserten er gratis. Du trenger kun inngangsbillett til Nasjonalgalleriet.

14:00 - 15:00 Se facebook-eventet

Bilde: Ukjent kunstner, «Tre glade gutter», midten av 1600-tallet. Foto: Nasjonalmuseet / Frode Larsen

Save

bottom of page