top of page

NYHETER

 

Konserter med Ensemble 96

Kammerkoret Ensemble 96 fyller 20 år og feirer med jubileumskonsert i Moss 28.mai og på Sentralen 03. juni klokka. Og jeg skal få være med som solist.

På programmet står hovedsakelig verker fra ensemblets siste fem år, og publikum vil også få noen frampek om korets kommende aktiviteter. Martin Ødegaard, Jean-Yves Daniel-Lesur, Torbjørn Dyrud, Gjermund Larsen og Karlheinz Stockhausen er av komponistene.

Inngang kr: 200/100. Billetter kan kjøpes i forvei eller i døren via mCASH. Følg linken: http://mca.sh/s/ECEBI/m/9pds9x og åpne appen (last den ned først hvis du ikke har den). Her kan du bestille billetter! Kammerkoret Ensemble 96 består i dag av 24 høyt kvalifiserte sangere og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt – gjennom konserter, (ur)fremføringer av samtidsmusikk og ikke minst sine prisbelønnede CD-innspillinger. Både Immortal Nystedt (2L, 2005) og Kind (2L, 2010) ble GRAMMY-nominert for Best Choral Performance i henholdsvis 2006 og 2011. Immortal Nystedt ble videre kåret til en av «Norgeshistoriens 100 beste plater» av Morgenbladet i 2011. Nina T. Karlsen er utdannet dirigent, sanger og musikkpedagog ved Norges musikkhøgskole. Hun har studert under blant andre Grete Pedersen, Tone Bianca Dahl og Mona Julsrud. Høsten 2010 fullførte hun sin mastergrad i dirigering med en eksamenskonsert med Det Norske Solistkor. Høsten 2012 tiltrådte hun som domkantor i Tønsberg med hovedansvaret for Tønsberg Domkor. Nina T. Karlsen har vært ansatt som dirigent og kunstnerisk leder for Ensemble 96 siden høsten 2011.

bottom of page