Search
  • Mari

Konserter med Annlaug Børsheim


Forestillinga "Tenk om eg var ein tanke" har vært ute på turné i Hordaland og Møre og Romsdal i høst. Annlaug Børsheim og jeg har fått formidle Per Olav Kaldestad sine dikt fra "Når morgonfrosken syng" til elever i 1.-4.trinn. Uten mikrofoner, helt tett på elevene, avslutter vi konserten med Takkesong. Og denne uka skal vi ut på skoler igjen! Haugesenteret i Ulvik arrangerer Poetisk barnebokveke, og vi skal få spille i Ål, Ulvik, Voss og Bergen. I Bergen er konserten åpen for alle, så velkommen til Litteraturhuset i Bergen lørdag 9.november kl 11.

#Tenkomegvareintanke #Denkulturelleskolesekken #DKS #Bergenlitteraturhus #AnnlaugBørsheim #MariSkeieLjones #Morgonfrosken #Haugesenteret

0 views
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black

©2015  Foto: Ingvil Skeie Ljones