NYHETER

 

March 14, 2020

Alle konserter er avlyst framover, for meg som alle andre. Det er kaos for tida, men jeg skal i alle fall prøve å være produktiv her jeg må være hjemme. 
Innøving av nye låter til Svartevja, innsamling av historier til Volum 3 med Spring du fela, nye bilder til hjemmesida, alternativ lansering av "Ein skyttel full av song" - og strikking av merch!

Foto: In...

March 11, 2020

Fredag 13.mars kommer Spring du fela med en ny singel! "Else-Lars" heter låta, og teksten er skrevet av Hilde Myklebust og musikken er lagd av Mari. 

Boka og albumet "Ein skyttel full av song" kommer fredag 24.april, men før det kommer to låter ut. 

Vi har igjen samla historier om våre folkemusikkhelter, og fått forfattere til å skrive nye songtekster ins...

February 29, 2020

2020 starta med fem uker ute på barneskoler i Norge, med to ulike produksjoner i Den kulturelle skolesekken. Det er stor stas å få spille for så mange, og særlig når vi har fått lage to helt akustiske konserter, der vi kommer tett på elevene.

Annlaug Børsheim og jeg har besøkt skoler i Møre og Romsdal, med "Tenk om eg var ein tanke". Annlaug har tonesatt P...

November 12, 2019

Dagsavisen og Geir Rakvaag har anmeldt sju nye plater med norsk country, deriblant Janne Hea sin Lost in time.  "Det er verdt å understreke at disse utgivelsene ikke ligner plagsomt på hverandre, selv om de kommer fra samme tradisjon, og ofte overlapper på musikere, og hovedpersonene av og til opptrer på hverandres innspillinger. Det er også verdt å underst...

November 5, 2019

Forestillinga "Tenk om eg var ein tanke" har vært ute på turné i Hordaland og Møre og Romsdal i høst. Annlaug Børsheim og jeg har fått formidle Per Olav Kaldestad sine dikt fra "Når morgonfrosken syng" til elever i 1.-4.trinn. Uten mikrofoner, helt tett på elevene, avslutter vi konserten med Takkesong.
Og denne uka skal vi ut på skoler igjen! Haugesenteret...

October 9, 2019

Fredag 4.oktober hadde Janne Hea plateslipp på Krøsset i Oslo, sammen med Mats Raknerud, Øyvind Blomstrøm og meg. Takk til alle dere som kom på konsert, og som hørte så godt etter! Vinyl eller cd kan dere kjøpe hos for eksempel Big Dipper eller  Platekompaniet.

Lost in time ble godt tatt i mot av Dagens Næringsliv og Stavanger Aftenblad. Håper mange vil hør...

September 27, 2019

"Lost in time", den nye plata til Janne Hea er ute for salg i dag!
 

Janne Hea har hatt med seg Øyvind Blomstrøm (produsent og på ulike instrumenter), Mats Raknerud på gitar og kor, meg på feler og kor, Christoffer Karlsrud Dahl (topptak og mixing) og Christian Obermayer (mastering). Vestkyst records er platselskapet, og vi feier med plateslipp på Krøsset fr...

September 13, 2019

Nå skal Annlaug Børsheim og jeg ut med produksjonen "Tenk om eg var ein tanke" på skoler i Hordaland igjen. Det er flere år sia sist, og jeg gleder meg til å gå inn i Per Olav Kaldestad sine tekster igjen. Det er skolene på Osterøy som får besøk.

"I programmet Tenk om eg var ein tanke får elevar på 1. til 4. trinn vere med på ei magisk reise inn i lyrikken s...

September 5, 2019

Camilla Granlien og jeg er på turné for Turnéorganisasjonen i Hedmark på barneskoler i Nord-Østerdalen. Det er 5.–7. trinn som får besøk av oss, og de får blant anna høre om Tårnpetter, Vetle-Per og Hans spelemann. Historien og sangen om Madli Sekse er ny på repertoaret, det er Torbjørn Ljones som har skrevet en tekst om møtet mellom Madli og Myllarguten. M...

August 28, 2019

Torsdag 29.august starter Unge folkemusikere i Oslo (UFO) opp semesteret, og det gjør vi med en ny felelærer! Nå skal vi være tre felelærere, og har plass til enda flere feleelever. Ingeborg Ulberg Sommer har utøvende master fra Musikkhøgskolen, og tar Praktisk-pedagogisk utdaninng på samme sted. Mats Johansen og jeg er fortsatt der, og sanglærerne er forts...

Please reload